AcasăOldIncendiu violent la un restaurant aflat intr-un parc din sectorul 4 (FOTO)

Incendiu violent la un restaurant aflat intr-un parc din sectorul 4 (FOTO)

Pompierii au intervenit de urgenta, cu mai multe autospeciale cu apa, pentru a localiza si stinge un incendiu violent care a cuprins, la primele ore ale zilei de miercuri, acoperisul si mansarda din lemn ale unei constructii aflate in Parcul Oraselul Copiilor, din Capitala.

A fost o actiune contra cronometru, in care pompierii s-au straduit sa localizeze cat mai rapid focarele focului, pentru a limita pagubele produse de flacarile puternice. Incendiul a inghitit in scurta vreme de la declansare acoperisul si partea superioara a constructiei, specialistii in astfel de interventii de urgenta facand eforturi pentru a opri raspandirea focului si la parterul cladirii in care se afla un restaurant.

Din cate mentioneaza reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov pe pagina de Facebook a institutiei, peste 50 de pompieri au intervenit la aceasta actiune din Capitala. Si au reusit ca, in cel mai scurt timp cu putinta, sa impiedice raspandirea focului la cladirile din jurul restaurantului afectat de valvataie. Din fotografiile realizate la fata locului, chiar in timpul actiunilor pompierilor, se pot observa atat puterea flacarilor, cat si eforturile foarte mari ale pompierilor in vederea limitarii efectelor incendiului, dar si faptul ca specialistii de la ISU Bucuresit au actionat atat de la nivelul solului, cu furtune cu apa, cat si din cladirea afectata de foc, fie de pe scari, fie chiar foarte aproape de zona focarelor, unii purtand masti de oxigen.

Sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger