AcasăOldIncendiu club. PICCJ: Cercetarea la fata locului se apropie de final/Se pot...

Incendiu club. PICCJ: Cercetarea la fata locului se apropie de final/Se pot ridica obiectele personale ale victimelor

Ancheta in cazul tragediei din clubul bucurestean Colectiv, in urma careia au pierit 32 de tineri si alte peste 180 de persoane au fost ranite, 130 dintre cei care au avut de suferit fiind in continuare internati- e in plina desfasurare.

Dupa ce, timp de mai multe zile, investigatorii au fost prezenti la locul tragediei, respectiv pe strada Tabacarilor nr.7, interval in care s-au facut masuratori, s-au ridicat probe si s-au parcursi alti pasi necesari acestei prime etape a anchetei, desfasurate in paralel cu audierile de martori, desfasurate la Poltia Capitalei, reprezentantii Parchetului de pe langa Inalta Curte au anuntat, joi, printr-un comunicat, urmatorul aspect: „cercetarea locului faptei in cauza privind incendiul produs in Clubul „Colectiv” din Bucureşti se apropie de final”.

In acest sens, e important de mentionat faptul ca, pe masura ce au luat la puricat incinta in care sute de oameni- majoritate alor tineri- asistau, vinerea trecuta, la un concert de muzica rock, prilejuit de lansarea unui album al trupei Goodbye to Gravity, anchetatorii au gasit mai multe bunuri apartinand victimelor.

Cum puteti afla detalii despre obiectele gasite in club

Este vorba despre obiecte personale- atat telefoane mobile, cat si haine, acte sau chei – partinand perspanelor care se aflau, in seara zilei de 30 octombrie, in Clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei.

Despre acestea, reprezentantii Parchetului General precizeaza ca pot fi ridicate, incepand de joi la pranz, mai exact de la, ora 13.00, interval de cand „Politia Capitalei este in masura sa asigure restituirea acestor bunuri catre detinatorii legali sau apartinatorii acestora”.

Cei care vor sa obtina mai multe informatii in aceasta privinta, pot suna – de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 22. 00, la 021/313.12.26, numar cu tarif normal, cu mentiunea ca aceasta linie va ramane deschisa „pana la finalizarea acestei activitati”.

sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger