AcasăOldImagini surprinse in timpul seismului devastator din Italia (VIDEO)

Imagini surprinse in timpul seismului devastator din Italia (VIDEO)

Treziti din somn de o unda de soc, nu toti au reusit inteleaga pe moment pericolul pe care il reprezenta miscarea telurica aducatoare de dezastru.

Sunt imagini surprinse de oameni aflati in casele lor, la primele ore ale zilei de miercuri, cand a avut loc cutremurul de 6 grade, urmat de zeci de replici, unele de magnitudini semnificative, sau de camerele de supraveghere montate in supermarketuri sau pe autostrazi.

Inregistrarile sunt impresionante si infatiseaza, printre altele, momentul in care pamantul se misca puternic, zeci de secunde. Din pacate, peste 240 de oameni, cinci dintre ei romani, si-au gasit sfarsitul in urma acestei miscari telurice. Alte cateva sute au fost raniti. De asemenea, numarul persoanelor despre soarta carora nu se mai stie nimic de zeci de ore se ridica la cetva sute. Conform MAE, 11 romani sunt dati disparuti dupa seismul care a afectat un numar impresionant de imobile si a pus la pamant jumatate din cladirile din localitatea Amatrice, situata in centrul Italiei.

Desi nu a avut o intensitate foarte mare, seismul inregistrat miercuri dimineata, in jurul orei 3a fost unul de suprafata, de aici si proportiile dezastrului.

[youtube]GS2l6WAy0m4[/youtube]

[youtube]1gOcJZhyEhw[/youtube]

[youtube]JpO62XHxTl4[/youtube]

[youtube]P-_9UUTrHBs[/youtube]

sursa foto: capturi video

218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger