AcasăOldImagini socante de la parcul acvatic din Taiwan: bilantul ranitilor a ajuns...

Imagini socante de la parcul acvatic din Taiwan: bilantul ranitilor a ajuns la 500 (VIDEO)

Un incendiu iscat din senin, intr-o zona in care se aflau circa o mie de persoane – majoritatea tineri veniti la distractie- a semanat dezastru in jur.

Nu mai putin de 500 de oameni au ajuns la spital, cu arsuri, dureri cumplite, dar si probleme respiratorii, in urma incidentului de proportii care s-a declansat, in doar cateva minute, in incinta unui parc acvatic din Tawian, locul ales pentru distractia de sambata seara de un numar mare de locuitori ai capitalei Taipei.

Dezastrul ar fi fost provocat – din cate vehiculeaza presa locala, dar si din ce se vede din imaginile surpinse de martorii la petrecerea incheiata dramatic- de o pulbere colorata, proiectata din directia scenei, catre multime, si care, in doar cateva clipe, din motive neclare inca, s-a aprins. Urmarile sunt greu de imaginat: oameni panicati, cu hainele sau parul cuprinse de foc, si strigate, in incercarea disperata a participantilor de a parasi zona incendiului.

Bilantul momentelor de groaza, anuntat initial la 200 de raniti, s-a dublat in doar cateva ore. Infiorator este ca in jur de 180 dintre raniti sunt la terapie intensiva, starea lor fiind, asadar, grava.

Insusi presedintele taiwanez, Ma Ying-jeou, a ales sa mearga personal la spitalele din capitala statului, in care se afla internate victimele incendiului, pentru a sta de vorba cu unii dintre cei care s-au ales cu leziuni de pe urma incidentului aflat sub ancheta.

In acest sens, politia a inceput audierile, organizatorul evenimentului, dar si alte persoane implicate in tot ceea ce inseamna pregatirea show-ului respectiv au fost chemate pentru a da explicatii oamenilor legii, in vederea stabilirii responsabililor pentru drama de seara trecuta. In tot acest timp, parcul respectiv are lacatul pe usa.

[youtube]rxV-rKgMZQw[/youtube]

[youtube]xysgY1YfXlk[/youtube]

[youtube]lcKBkNx7sBI[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger