AcasăOldImagini greu de privit: doua avioane s-au ciocnit in aer, in timpul...

Imagini greu de privit: doua avioane s-au ciocnit in aer, in timpul unui show aviatic! (VIDEO)

Un zbor in formatie menit sa impresioneze privitorii s-a transformat intr-o tragedie, dupa ce unul dintre cele doua aparate de zbor participante la demonstratia aeriana l-a lovit pe celalalt, ambele ajungand sa se prabuseasca in foarte scurt timp.

S-a intamplat, duminica, in Dittingen, nordul Elvetiei, in cadrul unui eveniment destinat amatorilor de astfel de show-uri aeriene. Din nefericire, pana la acest moment s-a anuntat ca un om a murit, conform unor surse din politia locala, citate de itv.com. Este vorba, cel mai probabil, de unul dintre piloti. Despre soarta celuilalt nu se stie nimic cert deocamdata, existand indicii cum ca ar fi reusit sa se catapulteze  in ultima clipa din avion, inainte ca acesta sa se izbeasca de sol.

Imaginile filmate de un martor aflat pe plaja surprind momentul in care unul dintre avioane pierde brusc altitudine si cade peste cel aflat sub el, lovindu-l puternic. Va avertizam, insa ca inregistrarea, ajunsa pe Youtube, este una greu de privit.

Remaintim ca accidentul vine la doar o zi dupa ce un alt aparat de zbor s-a prabusit, in timpul unor manevre aeriene, de aceasta data la un eveniment de profil desfasurat in Sussex, sudul Angliei. Cum avionul in care se afla doar pilotul a cazut peste mai multe masini care circulau pe o sosea aglomerata din apropierea unui aeroport din Shoreham, nu mai putin de sapte oameni au pierit si alti cativa au fost raniti.

[youtube]HpqPM824ZKQ[youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
647 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger