AcasăOldIMAGINI DE COSMAR dupa un accident INFIORATOR! Reactia INCREDIBILA a martorilor! (VIDEO/FOTO)

IMAGINI DE COSMAR dupa un accident INFIORATOR! Reactia INCREDIBILA a martorilor! (VIDEO/FOTO)

Un accident care a avut loc pe o sosea intens circulata a avut urmari greu de descris in cuvinte. Un autoturism s-a ciocnit de un altul si in secunda urmatoare a luat foc. Trei oameni aflati in prima masina au murit carbonizati.

Accidentul s-a produs pe o autostrada din Rusia. Din imaginile surprinse de o camera aflata pe marginea drumului se vede cum masina neagra, in care se aflau cei trei pasageri, a derapat si a intrat cu viteza pe contrasens, izbindu-se in plin intr-un alt autoturism care circula regulamentar. Soferul acesteia din urma a fost ranit si a ajuns la spital pentru ingrjiri.

Impactul a avut loc langa un camion. Flacarile violente care au cuprins autoturismul care a produs accidentul s-au extins rapid si au cuprins si vehiculul de transport marfa. Surprinzatoare este reactia martorilor la accident. Foarte multi soferi aflati in trafic nu au oprit sa ajute la stingerea masinii care a luat foc, desi fiecare autoturism ar trebui sa fie dotat cu stingator. Au condus mai departe, ignorand imaginile de cosmar.

Primul care a intervenit cu un stingator si a incercat sa domoleasca valvataia a fost soferul camionului. Intre timp au fost chemati pompierii, insa pana ca acestia sa intervina, flacarile au facut ravagii. Atat masina care a provocat accidentul, cat si camionul s-au facut scrum.


 

873 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger