AcasăOldIlie Sarbu si Viorel Hrebenciuc, la DNA

Ilie Sarbu si Viorel Hrebenciuc, la DNA

Cei doi social-democrati au ajuns, miercuri, la sediul DNA Brasov, pentru a fi audiati. Primul care a ajuns la discutiile cu procurorii anticoruptie a fost senatorul Sarbu, fiind urmat de catre Viorel Hrebenciuc.

Sarbu a ajuns la DNA Brasov insotit de un avocat, unde a ramas aproximativ o ora, potrivit b1.ro. La plecare, parlamentarul a refuzat sa faca precizari cu privire la motivele pentru care a fost la sediul DNA Brasov. „Deocamdata nu am nimic de declarat”, a spus senatorul. Intrebat daca a fost audiat, Sarbu a raspuns simplu: „nu”.

Hrebenciuc a sosit la sediul procurorilor anticoruptie brasoveni in jurul orei 12, fiind adus cu o masina a Jandarmeriei. Deputatul social-democrat le-a spus jurnalistilor ca nu stie in ce calitate a fost chemat la audieri. „Nu stiu, o sa vad inauntru”, a declarat Hrebenciuc.

Conform televiziunilor de stiri, cei doi parlamentari sunt audiati in cauza penala privind retrocedarile de terenuri – 90 de mii de hectare de padure si 100 de hectare de teren agricol, caz in care procurorii DNA Brasov fac, miercuri, o serie de perchezitii in Capitala si trei judete – Brasov, Bacau si Covasna.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger