AcasăOldIGPR anunta ca s-au demarat procedurile de extradare a lui Florian Walter

IGPR anunta ca s-au demarat procedurile de extradare a lui Florian Walter

Omul de afaceri Florian Walter locuieste acum intr-un apartament din Dubai si trebuie sa se prezinte la Politie in fiecare zi de luni

In urma unui articol aparut in exclusivitate in Ziarul National, in care anuntam ca afaceristul se afla in Dubai, unde a primit rezidenta, procedurile de extradare devenind, drept urmare, mai anevoioase, IGPR a confirmat, miercuri, intr-un comunicat, faptul ca Florian Walter e in Dubai.

Omul de afaceri Florian Walter locuieste acum intr-un apartament din Dubai si trebuie sa se prezinte la Politie in fiecare zi de luni

Potrivit unui comunicat al IGPR, la data de 22 mai 2015, Politia Romana prin Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala — Biroul National Interpol a efectuat demersurile necesare in vederea localizarii si arestarii in vederea extradarii a lui Florian Walter, pe numele caruia Tribunalul Prahova a emis un mandat de arestare preventiva.

In baza informatiilor detinute, la data de 29 mai, Politia Romana a solicitat Biroului Central National Interpol Abu Dhabi confirmarea prezentei acestuia pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite. La data de 2 iunie 2015, a fost primita confirmarea faptului ca Walter Florian a fost arestat la solicitarea autoritatilor romane si se afla la dispozitia organelor judiciare din Emiratele Arabe Unite. „Imediat, Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala — Biroul National Interpol a informat Tribunalul Prahova si Ministerul Justitiei, care au demarat procedurile in vederea extradarii”, anunta IGPR.

Cititi articolul cu dezvaluirile in exclusivitate aici: Adio extradare! Afaceristul Florian Walter a primit rezidenta in Dubai!

author avatar
eNational
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger