AcasăOldIasi: Patru tineri cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani,...

Iasi: Patru tineri cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, retinuti!

Cei patru tineri, banuiti de comiterea unor infractiuni de talharie, pe raza judetului Iasi, au fost retinuti de catre oamenii legii.

Sase persoane au reclamat la politie faptul ca mai multi indivizi i-au amenitat si apoi le-au luat cu forta bunurile. Speriati, oamenii le-au dat hotilor telefoanele mobile sau banii pe care ii aveau asupra lor. De asemenea, au existat plangeri de la persoane careau ramas fara bijuteriile de la gat. Ca urmare a plangerilor primite, politistii au demarat cercetarile pentru prinderea faptuitorilor actelor de talharie.

In urma verificarilor, politistii ieseni au prins, marti, patru tineri, cu varste intre 20 si 25 de ani, domiciliati in doua comune din judet – Movileni si Romanesti. Barbatii sunt banuiti ca dupa ce ar fi comis faptele reclamate, ar fi vandut bunurile. Valoarea acestora se ridica la circa 6.300 de lei, se precizeaza, miercuri, intr-un comunicat al IPJ Iasi.

Suspectii au fost dusi la sediul Politiei Iasi, pentru audieri. In urma discutiilor, oamenii legii au dispus retinerea tinerilor, pentru 24 de ore. Grupul de patru barbati urmeaza sa fie prezentat judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva.

Sursa foto: tion.ro

author avatar
Cristina Stefan
75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger