AcasăOldHrebenciuc se considera o victima colaterala: "Nu mi-e teama"

Hrebenciuc se considera o victima colaterala: „Nu mi-e teama”

Viorel Hrebenciuc a fost, joi, la sediul DNA, unde a stat de vorba cu procurorii anticoruptie. Social-democratul a declarat ca i s-a adus la cunostinta faptul ca este suspect intr-un dosar.

Este vorba de cauza ce vizeaza posibile fapte de coruptie la Consiliul National al Audiovizualului. De altfel, procurorii DNA au anuntat, in urma cu scurt timp, ca pe numele lui Hrebenciuc s-a dispus urmarirea penala, pentru „folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de catre o persoana ce detine o functie de conducere intr-un partid”, Hrebenciuc fiind membru in Comitetul Executiv National al PSD.

Deputatul sustine ca se poate considera o victima colaterala in acest caz. „Pe baza plangerii pe care a depus-o, din partea PPDD-ului Liliana Minca, deputat PPDD, ca urmare a inchiderii postului OTV, decizie a CNA-ului confirmata, de altfel, de justitie, s-a depus aceasta plangere penala impotriva CNA-ului, eu fiind aici, banuiesc, o victima colaterala, ca sa spun asa. Mi s-a adus la cunostinta ca sunt suspect in aceasta cauza, am luat la cunostinta acest lucru”, le-a spus Hrebenciuc jurnalistilor care il asteptau in fata sediului DNA, la iesirea de la audieri.

Hrebenciuc a mai afirmat ca nu o cunoaste pe Narcisa Iorga si ca nu are motive sa se teama. „Nu mi-e teama, pentru ca stiu ce am facut sau stiu ce n-am facut”, a concluzionat vicepresedintele Camerei.

Cititi si: Viorel Hrebenciuc, urmarit penal de DNA in dosarul licentei pentru un post TV

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger