AcasăOld"Guru" Bivolaru, adus in tara

„Guru” Bivolaru, adus in tara

La cateva zile de cand instanta franceaza respingea apelul facut de catre Gregorian Bivolaru fata de decizia de extradare, fondatorul Miscarii pentru Integrare Spirituala in Absolut (MISA) a fost adus in tara in cursul zilei de vineri, cu o aeronava care a aterizat la Otopeni.

Un anunt oficial in acest sens a fost facut, in cursul dupa-amiezii, din directia Politiei Romane. Chiar daca nu mentioneaza numele celui supranumit „Guru” Bivolaru, toate indiciile conduc spre ipoteza ca persoana la care se face referire in comunicatul IGPR este liderul miscarii spirituale, care isi gasea refugiu de ceva vreme pe teritoriul statului francez.

Dus deja in arest

Concret, politistii anunta ca reprezentantii Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala din cadrul IGPR „au efectuat o misiune de preluare, sub escorta, a unui barbat de 64 de ani, pe numele caruia este emis un mandat de executare a pedepsei pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu minor”, dar si ca suspectul a fost dus deja intr-un centru de Retinere si Arest Preventiv apartinand Politiei Romane.

Va amintim faptul ca instanta a dispus o condamnare definitiva, de sase ani de detentie, pe numele lui Gregorian Bivolaru. Ca urmare a faptului ca s-a prevalat de la executarea pedepsei dispuse de magistrati, fugind din tara, pe numele barbatului politistii il dadusera in urmarire, numele sau figurand la categoria „most wanted”.

sursa foto: Politia Romana

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger