AcasăOldGrupare specializata in fraude cu asigurari, in Dambovita: doua retineri. Paguba de...

Grupare specializata in fraude cu asigurari, in Dambovita: doua retineri. Paguba de 175.000 de euro

Mai multe persoane, despre care politistii specializati in combaterea infractiunilor economico-financiare din Dambovita au informatii conform carora ar fi comis inselaciuni in dauna unor societati de asigurare, au fost duse la audieri. Prejudiciul in acest caz fiind de peste 175.000 de euro.

Cercetarile au scos la iveala faptul ca persoanele suspectate in acest dosar ar fi inscenat accidente rutiere prin intocmirea de acte in fals, pe baza carora ar fi fost intocmite si avizate documente de dauna, totul, spun politistii, in decurs de doi ani, respectiv in perioada 2011-2013. Folosind aceasta metoda, dambovitenii in cauza au obtinut despagubiri de la societati de asigurare-reasigurare de peste 175 de mii de euro, anunta reprezentantii Politiei Romane.

Ancheta in acest caz e in plina desfasurare. Nu mai putin de 18 persoane au fost duse la audieri, miercuri, la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Dambovita. Doi barbati au fost retinuti, urmand sa ajunga in fata magistratilor Tribunalului Dambovita, cu propunere de arestare preventiva.

Sursa foto: renasterea.ro

277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger