AcasăOldGrav accident pe DN 65, in Olt: un mort si mai multi...

Grav accident pe DN 65, in Olt: un mort si mai multi raniti

Salvatorii au fost chemati de urgenta la locul unui eveniment rutier grav, care s-a produs pe DN 65, in cursul dupa-amiezii de luni.

UPDATE 3: Din nefericire, bilantul cumplitului accident din judetul Olt a crescut la cinci decese, din cate anunta presa locala.

UPDATE 2: Continua sa vina vesti negre de la locul cumplitei coliziuni de pe DN 65. Conform gds.ro, nici cei doi copii care au suferit traumatisme severe in urma impactului nu au supravietuit, bilantul tragediei ridicandu-se, astfel, la patru decese. Un alt barbat lupta pentru viata sa, fiind dus, in stare grava, la spital.

UPDATE: O alta persoana – un barbat – a pierit in urma accidentului dintre un TIR si doua autoturisme.

–-

Mai exact, au fost trei autovehicule implicate intr-o coliziune violenta. Din primele informatii, o femeie si-a pierdut viata, iar alte doua persoane au suferit leziuni severe. Acestea din urma au primit primul-ajutor la fata locului, urmand sa fie preluate cu ambulantele ajunse la fata locului si transportate la spital, la Slatina. Totodata, se pare ca in accident au fost raniti si doi copii.

Coliziunea a avut loc in zona Padurea Sarului, intre Slatina si Bals, din cate au precizat reprezentantii Centrului Infotrafic si a facut ca traficul rutier pe DN 65, in perimetrul in care s-a produs coliziunea rutiera, sa se desfasoare ingreunat, pe un fir alternativ.

Dupa ce au primit apelul, autoritatile competente au decis sa declanseze Planul Rosu de interventie, la locul accidentului fiind trimise mai multe ambulante si masini ale SMURD-ului, precum si un echipaj de descarcerare si unul de la pompieri.

foto: Facebook/ISU

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger