AcasăOldGrav accident pe DN 19: cinci raniti, trei dintre ei copii. A...

Grav accident pe DN 19: cinci raniti, trei dintre ei copii. A intervenit descarcerarea!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Inceputul zilei de 13 august s-a dovedit a fi cu ghinion pentru cei cinci pasageri ai unui autoturism care a fost implicat intr-un accident rutier, pe DN 19.

Masina in care se aflau cei doi adulti si trei copii a intrat in colizune cu un TIR. Impactul a avut loc in jurul orei 10.30, la kilometrul 37 al pe drumului national ce leaga localitatile bihorene Oradea de Secuieni, dupa cum au precizat reprezentantii Centrului Infotrafic.

Vazand ce s-a intamplat si mai ales urmarile coliziunii violente, martorii au pus mana pe telefon si au apelat numarul unic de urgenta, cerand ajutorul echipelor medicale. La fata locului s-au deplasat de urgenta mai multe echipaje pregatite pentru a interveni in situatii de urgenta. Printre acestea si specialisti de la descarcerare, care s-au straduit sa ii scoata cat mai repede pe cei trei pasageri care au ramas captivi intre fiarele autoturismului, pentru a le fi acordate ingrijiri.

Conform ISU Bihor, doua dintre aceste trei persoane erau inconstiente in momentul in care au fost gasite de catre echipajele medicale. Odata ce au primit primul-ajutor, cei cinci raniti au fost dusi rapid la spital, pentru a fi supusi unor investigatii suplimentare.

Circulatia in zona a fost afectata peste o ora. Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de catre politistii care au ajuns la fata locului, pentru a face cercetari in acest sens.

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger