AcasăOldGrav accident în Argeș. Trei persoane au ajuns de urgență la spital

Grav accident în Argeș. Trei persoane au ajuns de urgență la spital

Un accident grav a avut loc, luni, pe DN 7, în localitatea argeşeană Călineşti, unde un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma accidentului, treipersoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„În urma coliziunii, trei persoane, două din microbuz şi şoferul autoturismului, au fost rănite uşor şi transportate la spital. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru fluidizarea traficului şi efectuarea cercetărilor”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.
De asemenea, reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, au afirmat că  cele două persoane din microbuz au fost preluate de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a fi transportate la spital, iar un echipaj SMURD a preluat şoferul autoturismului.

La fața locului a sosit de urgență și un echpaj de pompieri, dar din fericire nu a fost cazul să intervină pentru stingerea unui eventual incendiu,

„Din verificările efectuate (…) a rezultat că un bărbat de 64 de ani din judeţul Dâmboviţa, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcţia Piteşti către Topoloveni, ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 47 de ani, din Piteşti”, precizează IPJ Argeş, potrivit agerpres.ro

author avatar
Silviu Dumitru
74 afisari

1 COMENTARIU

  1. Stare de urgență, repede, e pandemia Noul Tomobil. Purtați pungi umflate cu gura de-o parte şi alta a capului cînd mergeți pe trotuar. Ieşiți din casa numai dacă e neapărat nevoie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger