AcasăOldGrav accident cu multiple victime/ un TIR si un microbuz s-au lovit

Grav accident cu multiple victime/ un TIR si un microbuz s-au lovit

Mai multe ambulante, precum si doua echipaje specializate in operatiuni de descarcerare au intervenit de urgenta, vineri dimineata, in Bistrita, la locul unui grav accident rutier, in care au fost implicate patru autovehicule, unul dintre ele de mare tonaj.

Este vorba despre o coliziune dintre un microbuz de pasageri, un TIR si doua autoturisme, soldata cu un deces si mai multe persoane ranite, doua dintre ele – soferul autotrenului si un alt conducator auto aflat la volanul uneia dintre masinile implicate- refuzand transportul la spital, din cate anunta ISU Bistrita. Alte sapte persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente, cu rani si leziuni de diferite grade de gravitate.

In ajutorul victimelor au intervenit salvatorii, care le-au acordat primul-ajutor la fata locului, respectiv in cartierul bistritean Viisoara, inainte de a-i transporta cat mai rapid catre unitatile medicale din apropiere, pentru investigatii suplimentare si tratamentul adecvat. Din pacate, insa, in ciuda eforturilor specialistilor, o femeie nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedata. Aceasta si o alta persoana- un barbat aflata in stare grava- au avut nevoie sa fie descarcerate, dupa ce trupurile lor ramasesera blocate in microbuzul in care se aflau.

Cauzele exacte ale producerii accidentului urmeaza sa fie stabilite in cadrul anchetei desfasurate de oamenii legii.

Sursa foto: Facebook/ISU Bistrita

author avatar
Cristina Stefan
406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger