AcasăOldGinerele fostului presedinte, Radu Pricop, la DNA

Ginerele fostului presedinte, Radu Pricop, la DNA

Sotul Ioanei Basescu, fata cea mare a fostului sef al statului, a venit la DNA marti dimineata, pentru a sta de vorba cu procurorii.

Avocatul Radu Pricop a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei 9, fara avocat si fara sa vrea sa stea de vorba cu presa.  A intrat in cladirea in care se afla sediul procurorilor anticoruptie, la audieri.

Dupa cateva ore, a iesit din incinta, grabindu-se sa ajunga la masina. „Nu pot comenta anchetele in curs, imi pare rau”, s-a rezumat sa precizeze Pricop, in momentul in care, la plecarea de la audieri, putin inainte de ora 12, a fost intrebat de reporteri daca are calitate de suspect.

Se vehiculeaza ca Pricop ar fi discutat cu procurorii DNA in dosarul in care este cercetat si fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi. Serviu Lucinshi a fost retinut, in cursul noptii de luni spre marti, dupa ce seara trecuta fusese adus de catre procurori, la audieri. Potrivit DNA, afaceristul Lucinschi este suspectta de santaj si trafic de influneta. In acelasi dosar, o masura similara a fost luata si in cazul unui ofoter de politie, care activeaza in cazdul DIICOT. Constantin Comaneanu a fosr retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger