AcasăOldGigi Becali, eliberat pentru 24 de ore din inchisoare: Nu voi mai...

Gigi Becali, eliberat pentru 24 de ore din inchisoare: Nu voi mai jigni pe nimeni

Gigi Becali a fost eliberat pentru 24 de ore din penitenciar. Latifundiarul din Pipera s-a oprit, luni, la cimitir, pentru a se reculege la mormintele familiei sale. Finantatorul stelist a tinut sa promita ca nu va ma jigni pe nimeni, pentru ca isi doreste sa se schimbe, avand un unic scop – mantuirea.

Becali este liber pret de 24 de ore, apoi urmand sa se intoarca la Poarta Alba. Acesta a tinut sa ajunga, in jurul pranzului, la cimitir, pentru a se reculege in dreptul mormintelor celor dragi, pe care i-a pierdut. Cunoscutul om de fotbal a vorbit cu jurnalistii, in fata cimitirului, dand asigurari ca s-a schimbat, in sensul ca nu va mai vorbi urat la adresa nimanui. „Nu mai slujesc decat ImparatuluI Hristos (…) N-o sa-l mai vedeti  pe Becali niciodata, dar niciodata sa jigneasca pe cineva, sa injure pe cineva. Nu mai fac parte din felul meu. Am renuntat la tot ce a fost urat din mine, m-am curatit. Mantuire, atat ma intereseaza”, a declarat finantatorul echipei din Ghencea.

Becali a declarat, totodata, ca le cere iertare celor pe care i-a jignit si pe care i-a suparat, enumerand, printre altele, numele lui Basescu (sefului statului i-ar fi trimis o scrisoare in care isi cere iertare-n.r), Tariceanu si Andreea Pora.

416 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger