AcasăOldGheorghe Stefan, audiat la DNA

Gheorghe Stefan, audiat la DNA

Edilul municipiului Piatra Neamt a ajuns, luni, la sediul DNA. Stefan a fost adus la audieri cu mandat, precizeaza televiziunile de stiri, care citeaza surse.

UPDATE: Potrivit realitatea.net, avocatul lui Stefan a dat de inteles ca edilul ia in calcul varianta ca ar putea fi retinut in acest caz in care se afla sub vizorul procurorilor anticoruptie. In momentul in care a fost intrebat de ziaristi daca Stefan este pregatit sa fie retinut dupa audierile de la DNA, aparatorul legal al primarului nemtean a raspuns: „Da, este pregatit , am fost anuntati”.

Primarul Gheorghe Stefan va fi audiat de catre procurorii anticoruptie in Dosarul Microsoft, in care se fac cercetari privind inchirierea de licente IT.

Tot luni a venit la sediul DNA si fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, care urmeaza sa stea de vorba cu procurorii in legatura cu aceeasi cauza.

Va reamintim ca in acest dosar, DNA a cerut avize pentru inceperea urmaririi penale in cazul a noua fosti ministri, printre ei si Sandu. Ceilalti fosti ministri vizati de ancheta DNA sunt senatorii Ecaterina Andronescu, Serban Mihailescu, deputatul Valerian Vreme, precum si Dan Nica, Daniel Funeriu, Mihai Tanasescu, Alexandru Athanasiu si Adriana Ticau.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger