AcasăOldGheorghe Ionescu, condus pe ultimul drum. Seful MAI si foarte multi colegi...

Gheorghe Ionescu, condus pe ultimul drum. Seful MAI si foarte multi colegi ai politistului, la ceremonie

Gheorghe Ionescu este condus pe ultimul drum, duminica la amiaza, in Cimitirul Ghencea militar. Politistul va fi omagiat cu onoruri militare.

La aceasta ora, preotii oficiaza slujba de inmormantare. Sicriul omului legii, depus pe un catafalc in curtea cimitirului, este acoperit cu steagul tricolor.

La ceremonie asista atat ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, cat si seful Politiei Romane, chestorul Petre Toba, precum si reprezentanti din conducerea institutiei la care politistul lucra de 23 de ani, dar si foarte multi colegi ai lui Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutiera, care au tinut sa il conduca pe ultimul sau drum pe subinspectorul de politie, avansat post-mortem. Cu totii poarta uniforma de politie si sunt foarte afectati de moarte colegului lor, caruia multi ii spuneau „Dulaul”.

Si mai afectate, dupa cum e lesne de inteles, sunt sotia, Cristina, dar si sora omului legii, care asista inmarmurite la ceremonialul funerar.

Politistul de la Brigada Rutiera a fost decorat, vineri, de catre seful statului, la propunerea ministrului de Interne, cu Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Cavaler, ca urmare Gheorghe Ionescu va fi inmormantat cu onoruri militare.

Va amintim ca omul legii a murit dupa ce a fost accidentat grav, in timpul serviciului, de o masina condusa de un om de afaceri turc. Gheorghe Ionescu a pierit, vineri, la Floreasca, la circa trei spatamani dupa ce fusese internat de urgenta, in tot acest timp starea acestuia fiind severa, medicii inducandu-i starea de coma si operandu-l de mai multe ori.

sursa foto: captura B1 TV

author avatar
Cristina Stefan
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger