AcasăOldGeorge Alexandru, la ultimele aplauze. Actorul a fost inmormantat

George Alexandru, la ultimele aplauze. Actorul a fost inmormantat

(foto: Facebook/Teatrul Nottara)

Pentru sotia, rudele, colegii de teatru si de breasla, dar si pentru spectatorii care il admirau pe George Alexandru a fost o zi tare grea. Clipa despartirii pentru totdeauna de actorul in varsta de 58 de ani nu a mai putut fi evitata.

(foto: Facebook/Teatrul Nottara)

Intr-o zi friguoasa, de ianuarie, actorii au plans. Au fost lacrimi pentru George Alexandru, artisul condus, luni, pe ultimul sau drum. La cateva zile de cand a parasit aceasta lume, omul de teatru si film pe care apropiatii il numeau cu afectiune Jorjeac a fost inmormantat, in cursul dupa-amiezii.

Insa inainte ca sicriul sau sa fie condus catre Cimitirul Ghencea 3, locul in care va odihni intru vecie cunoscutul actor al Teatrului Nottara din Capitala, cortegiul funerar s-a oprit, luni in jurul pranzului, pret de cateva ore, la sediul de pe Magheru al unitatii de cultura amintite, pe scena careia a fost urmarit si aplaudat, timp de aproape 30 de ani, regretatul artist.

Colegii sai de breasla, printre ei Stefan Banica Jr., Emilia Popescu, George Ivascu, Ion Dichiseanu  si Cristian Sofron, dar si oameni care, la un moment dat, au fost in sala, la spectacolele pe afisul carora figura numele lui George Alexandru, i-au adus un ultim omagiu. In memoria sa au fost aprinse lumanari si au fost aduse coroane de flori. Si nu putini au fost cei care au avut in gand faptul ca, desi a trecut in lumea Dreptilor, numele, zambetul, talentul si umorul sau vor ramane vesnic vii in memoria cunoscutilor si a marelui public.

author avatar
Cristina Stefan
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger