AcasăOldGabriel Cotabita, externat de la Elias

Gabriel Cotabita, externat de la Elias

La peste doua luni de cand a ajuns, de urgenta, in spital, dupa ce a trecut printr-o experienta foarte grea, din punct de vedere al sanatatii, Gabriel Cotabita are un motiv in plus sa zambeasca si sa fie optimist.

Joi, artistul in varsta de 59 de ani a primit unda verde pentru a parasi spitalul, acest lucru neinsemnand, insa, ca nu mai are nevoie de recuperare, ci doar ca medicii i-au permis sa continue tratamentul fara sa fie nevoit sa ramana internat.

Asadar, spre bucuria celor dragi, a fetelor, a mamei, a partenerei sale de viata, dar si a apropiatilor Gabriel Cotabita a iesit pe poarta Spitalului Elias, din Capitala, joi, la aproape treu saptamani de cand fusese transperat la aceasta unitate medicala, de la Floreasca.

Totul dupa ce, asa cum isi amintesc cei mai multi, la acest din urma spital, respectiv la unitatea medicala de urgenta din centrul Bucurestilor a fost adus, de urgenta, solistul, pe 8 mai, dupa ce i s-a facut rau intr-o sala de sport a unui hotel din Capitala. Ulterior, medicii au confirmat ca Gabriel Cotabita a suferit un stop cardio-respirator, iar din acel moment apropiatii, dar si oamenii simpli s-au rugat ca artistul sa isi revina din coma. Minunea s-a produs, iar la acest moment Gabriel Cotabita se poate bucura de linistea caminului sau, dupa saptamani intregi de spitalizare.

author avatar
Cristina Stefan
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger