AcasăOldFrunzaverde, seful CJ Caras-Severin, interceptat de DNA dand indicatii pentru edili

Frunzaverde, seful CJ Caras-Severin, interceptat de DNA dand indicatii pentru edili

Seful ConsiliuluI Judetean Caras-Severin, aflat la acest moment sub control judiciar, pentru instigare la santaj, a fost interceptat de catre procurorii anticoruptie.

Interceptarile au legatura cu cel de-al doilea tur al prezidentialelor din toamna anului trecut, aspect aflat sub investigatia procurorilor. Confom digi24.ro, Frunzaverde le-a transmis primarilor care plecasera din PDL sau PNL sa voteze candidatul liberal – Klaus Iohannis- (care, de altfel, a si castigat alegerile – n.r):  „Ideea este urmatoarea: (…) suntem in relatii bune cu orice guvern vine, dar noi dam banii pe 2015, 2016. Discutiile au loc intre voi intre patru ochi. Fiecare cu primarul (…): vin din partea domnului presedinte cu rugamintea de a vota IOHANNIS. Vom tine cont la impartirea banilor in 2015. (…) Intre patru ochi! Voi cu primaru’, da?”.

In cursul zilei de vineri, Frunzaverde a ajuns in fata procurorilor. Nu a vrut, insa, sa discute cu presa, dupa ce a aflat ca a fost plasat sub control judiciar.De altfel, masura vine la cateva zile dupa ce biroul sau din cadrul CJ Caras Severin, precum si locuinta acestuia, au fost perchezitionate de catre procurorii DNA.

author avatar
eNational
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger