AcasăOldFostul sofer al lui Oprescu, retinut de DNA

Fostul sofer al lui Oprescu, retinut de DNA

In seara zilei in care actualul primar la Capitalei a fost retinut, pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA, sub acuzatia de luare de mita, s-a aflat ca o astfel de masura a fost luata si in cazul unui fost sofer al edilului.

Trebuie precizat faptul ca si fostul sofer al primarului este acuzat de complicitate la luare de mita, dezvaluie televiziunile de stiri, dar si ca masurile survin perchezitiilor – domiciliare, dar si la sedii de institutii publice- si a audierilor facute, pe parcursul zilei de duminica, in dosarul in care primarul Bucurestilor a ajuns in vizorul procurorilor anticoruptie.

Mai mult, procurorii au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a doi sefi ai unor centre culturale, sustin surse judiciare, citate de romaniatv.net.

Reamintim ca, in prima parte a zilei, procurorii s-au oprit pentru a face perchezitii inclusiv la locuinta primarului Oprescu, situata in Ciolpani. Verificarile domiciliare au fost facute in prezenta edilului, care, ulterior, a fost dus in Arestul Politiei Capitalei. La acest moment, Oprescu se afla la tribunal, urmand ca magistratii sa decida daca accepta sau nu propunerea procurorilor privind arestarea preventiva a primarului Bucurestiului.

231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger