AcasăOldFostul sef al Politiei Locale Ploiesti, in arest preventiv

Fostul sef al Politiei Locale Ploiesti, in arest preventiv

Veste proasta pentru fostul director al Politiei Locale Ploiesti. Desi crezuse ca scapa de arestul preventiv si ca va fi cercetat in baza unei masuri privative mai blande, respectiv in arest la domiciliu, a aflat ca magistratii considera ca se impune prima masura.

Vineri, magistratii prahoveni au admis contestatia procurorilor anticoruptie, fata de masura arestului la domiciliu, decisa zilele trecute, mai exact cand anchetatorii cerusera instantei arestarea  preventiva a lui Cristinel Toader. Drept urmare, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Marti, la finele mai multor ore de audieri, la sediul din Ploiesti al institutiei, Toader a fost retinut pentru 24 de ore, de procurorii DNA, care l-au acuzat de santaj, folosirea unor informatii care nu sunt destinate publicitatii, precum si de efectuarea de operatiuni dfinanciare de comert, incompatibile cu functia detinuta. Ulterior, a fost dus in fata magistratilor Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii au dispus, insa, o masura mai blanda, respectiv arestul la domiciliu.

Nemultumiti de decizie, procurorii DNA au facut contestatie, iar vineri, odata analizata aceasta cerere, judecatorii Curtii de Apel Ploiesti au decis sa o admita, astfel ca Toader va ajunge in arest preventiv, masura fiind una definitiva.

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger