AcasăOldFostul primar Radu Mazare nu scapa de arestul preventiv

Fostul primar Radu Mazare nu scapa de arestul preventiv

Noua incercare a fostului primar al Constantei de a scapa de arestul preventiv- masura impusa in cazul sau de aproximativ trei luni- a fost sortita esecului. Totul dupa ce magistratii Instantei Supreme i-au respins cererea de inlocuire a masurii preventive cu una mai blanda.

Radu Mazare spera, cu siguranta, ca judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in fata carora a comparut, miercuri, sa ii accepte solicitarea adresata prin intermediul apararii sale legale, si, ca urmare, sa poata parasi Arestul Politiei Capitalei, supranumit ‘beciul domnesc”.

Din pacate pentru el, insa, vestea primita joi de la Instanta nu a fost una de natura sa il bucure, pentru ca magistratii au dispus mentinerea masurii arestului preventiv, dispusa in cazul sau pe 2 aprilie, in dosarul in care DNA il acuza de coruptie.

Decizia anuntata de catre ICCJ nu este, insa, definitiva, drept urmare Mazare mai nutreste o speranta, la recurs. De altfel, inca de cand a ajuns in Arestul Politiei Capitalei, Mazare, la vremea respectiva inca edil al orasului de la malul marii (functie pe care a ocupat-o circa 15 ani-n.r), a facut mai multe incercari la instanta, pentru a scapa de masura preventiva, insa toate au fost in zadar.

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger