AcasăOldFostul ministru Daniel Barbu, audiat la DNA

Fostul ministru Daniel Barbu, audiat la DNA

Daniel Barbu

Actualul senatorul care a fost, la un moment dat, in fruntea Ministerului Culturii, a venit marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Daniel Barbu

Barbu a precizat ca a fost citat pentru a se prezenta la discutiile cu procurorii anticoruptie, in calitate de martor. Prezenta sa la audieri a fost solicitata in dosarul in care vizat de cercetari este si Adrian Severin, fost ministru de Externe si ex-europarlamentar.

Reprezentantul ALDE nu a stat foarte mult in sediul DNA, iar la plecare, respectiv dupa ora 12, a explicat faptul ca a fost intrebat daca a participat la activitatile Institutului Social Democrat, respunsul sau fiind ca a fost prezent la o serie de „activitati academice”. „Nu cu dansul (Severin-n.r) am lucrat eu direct, ci cu ceilalti membri ai Institutului”, a precizat Daniel Barbu.

Actualul senator a fost ministru al Culturii, din partea PNL, vreme de aproape un an, in intervalul 2-12-2013, in Guvernul Ponta II.

Cat despre Adrian Severin, fostul europarlamentar a aflat, in luna iulie a acestui an, dupa ce a fost prezent, la randul sau, la DNA, ca procurorii anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor in dosarul in care este anchetat, pentru complicitate la spalare de bani, in conditiile in care, anterior fusese acuzat de luare de mita si trafic de influenta.

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger