AcasăOldFostul consul roman in Singapore, 3 ani de inchisoare (VIDEO)

Fostul consul roman in Singapore, 3 ani de inchisoare (VIDEO)

Fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, a fost condamnat, miercuri, la trei ani de inchisoare cu executare, in dosarul privind accidentul produs in urma cu trei ani, in urma caruia un om a murit.

Decizia magistratilor Judecatoriei Sectorului 3 in cazul lui Ionescu nu este definitiva. Fostul consul a fost acuzat de omor din culpa, vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si fals in declaratii. Potrivit procurorilor, pe 15 decembrie 2009, aflat la volanul unui autoturism apartinand Ambasadei Romaniei, Silviu Ionescu, insarcinat cu afaceri „ad interam” al Romaniei in Singapore, a accidentat, la o intersectie semaforizata, doua persoane in varsta de 30 si, respectiv, 24 de ani, care traversau regulamentar, pe culoarea verde a semaforului pentru pietoni.

Fostul consul roman in Singapore este acuzat ca a parasit locul accidentului si „a continuat sa conduca masina pana la urmatoarea intersectie semaforizata, unde, nerespectand, de asemenea, culoarea verde pentru pietoni, a produs un alt accident soldat cu ranirea unei persoane in varsta de 18 ani”. Nici de aceasta data Ionescu nu a oprit, parasind locul accidentului si abandonand masina intr-o zona industriala a orasului Singapore, arata procurorii. Unul dintre raniti a murit cateva zile mai tarziu, din cauza ranilor grave.

[youtube]yp8ZzcS_fRY[/youtube]

author avatar
eNational
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger