AcasăOldFosta sotie a patronului Hexi Pharma, dezvaluiri incredibile: "Cu siguranta a fost...

Fosta sotie a patronului Hexi Pharma, dezvaluiri incredibile: „Cu siguranta a fost ofiter SIE”

La o zi de cand afaceristul care patrona firma care a produs biocide folosite in spitalele autohtone, fosta sotie a lui Dan Condrea a fost prezenta, in aceasta dimineata, la Tribunalul Bucuresti, spune ea, pentru a aduce probe din care ar rezulta altceva decat s-a spus, in privinta unui eventual filaj asupra afaceristului.

„Am prezentat in fata instantei de judecata (…) probele de filaj (…) Da, Alexandru Condrea a fost filat in permanenta, cum si eu am fost filata in permanenta, de cand m-am nascut si pana in prezent”,  a precizat Laura Georgescu, la iesirea de la TB, femeia adaugand, totodata, ca a cerut instantei un ordin de protectie, pentru fetita sa de 9 ani pe care o are cu afaceristul, si despre care spune ca in trecut ar fi fost „abuzata” de tatal si de mama vitrega a copilei.

Femeia se declara convinsa ca Dan Condrea ar fi fost ofiter al Serviciului de Informatii Externe, dar si ca filajul s-ar fi desfasurat inca de dinainte sa apara scandalul Hexi. „Cu siguranta a fost ofiter SIE, deci a fost filat in permanenta de agenti SIE si CIA”, a spus femeia, plangand.

In momentul in care a fost intrebata de unde stie acest lucru, femeia a dat urmatorul raspuns: „L-am intrebat si nu mi-a raspuns nimic, de regula el imi raspundea ‘nu’ ferm sau ‘da’ ferm”. Daca nu mi-a raspuns nimic, inseamna ca era agent SIE”.

Cat priveste ipoteza unei eventuale sinucideri in cazul fostului sot, femeia a declarat ca nu crede in aceasta varianta. „Sigur nu, pentru ca el a fost tot timpul partea activa, luptator in familie (…) daca-l speria presiunea, nu mai infiinta 10 firme (…) se limita la 1, 2 (…) exclus”, a precizat fosta sotie a lui Dan Condrea.

sursa foto: captura foto B 1TV

293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger