AcasăOldFost primar ilfovean, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic...

Fost primar ilfovean, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Aflat in arest preventiv, un fost edil al unei localitati ilfovene a aflat ca procurorii DNA, care il acuza de luare de mita si doua fapte de trafic de influenta, au decis sa ii trimita dosarul in instanta.

(foto: aradon.ro)

Ioan Radulescu, fost edil al comunei Copaceni, din Ilfov, este acuzat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, ca ar fi savarsit nereguli in privinta unor terenuri de pe raza localitatii pe care o pastorea.

Astfel, noteaza, printre altele, DNA, „in cursul lunii martie 2008, inculpatul Radulescu Ioan, in calitate de primar al comunei Copaceni, jud. Ilfov (calitate ce ii conferea de drept functia de presedinte al Comisiei Locale de Fond Funciar Copaceni), a pretins si primit de la o persoana denuntatoare suma de 150.000 de euro (din care, ulterior, i-a restituit acestuia 10.000 de euro, in echivalent lei si euro), urmand ca in schimb, inculpatul sa actioneze (avand in vedere atributiile sale de Presedinte al Comisiei Locale de Fond Funciar Copaceni) si sa intervina pe langa ceilalti membri ai Comisiei, astfel incat suprafetele de teren ale unor persoane fizice ce aveau emise titluri de proprietate pe anumite suprafete de teren din comuna Copaceni, jud. Ilfov si care intentionau sa instraineze dreptul de proprietate, sa fie pozitionate una langa alta in cadrul unui plan parcelar (intocmirea acestuia fiind un atribut al Comisiei Locale de Fond Funciar Copaceni)”.

Dosarul cu pricina a fost trimis magistratilor Tribunalului Ilfov, spre judecare.

257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger