AcasăOldFost director de la Antifrauda Fiscala, trimis in fata instantei de catre...

Fost director de la Antifrauda Fiscala, trimis in fata instantei de catre procurorii anticoruptie

Plasat sub control judiciar intr-o cauza in care procurorii DNA din Ploiesti il cerceteaza pentru trafic de influenta, Romeo-Florin Nicolae a aflat, vineri, ca fost trimis in judecata, urmand ca dosarul sau sa fie judecat de Tribunalul Prahova.

Din cate anunta procurorii anticoruptie, intr-un comunicat, Nicolae, la data faptelor consilier superior in cadrul A.N.A.F.- Directia Generala de Coordonare Inspectie Fiscala, fost vicepresedinte A.N.A.F. si fost director general al Directiei Generala Antifrauda Fiscala, este cercetat pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca ar fi primit bani de la un reprezentant al unei firme, lasand sa se inteleaga ca l-ar putea ajuta in privinta unei contestatii.

Mai precis, din cate mentioneaza procurorii in rechizitoriul pe care l-au intocmit in acest caz, in cursul lunii iulie 2010, in calitate de consilier superior in cadrul A.N.A.F.- Directia Generala de Coordonare Inspectie Fiscala, Nicolae ar fi pretins si primit de la un reprezentant al unei societati comerciale, care l-a si denuntat la DNA, „echivalentul in lei al sumei de 5.000 euro, lasand sa se inteleaga ca are influenta asupra factorilor de decizie din cadrul A.N.A.F. pentru solutionarea favorabila a unei contestatii formulate de firma omului de afaceri impotriva unei decizii de impunere”, decizie despre care se mentioneaza ca a fost emisa de catre reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice Prahova, ca urmare a unei inspectii fiscale.

sursa foto: mondonews.ro

284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger