AcasăOldFloarea Serban a preluat sefia Romarm

Floarea Serban a preluat sefia Romarm

La cateva zile dupa ce fostul director general al companiei a ajuns in arest, Romarm are un nou director general. Este vorba despre Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana si fost secretar de stat in Ministerul Apararii.

Serban a fost investita in functie joi, in cadrul unei ceremonii la care au participat atat ministrul Economiei, Mihai Tudose, cat si alti inalti oficiali, printre ei si secretarul de stat in Ministerul Economiei, Sorin Encutescu, dar si directorii filialelor Romarm.

Decizia privind numirea unei noi persoane la conducerea companiei nationale apartine Consiliului de Administratie al Romarm SA, se mentioneaza intr-un comunicat al Ministerului Economiei, si survine la o saptamana dupa arestarrea preventiva a fostului director general, Dan Tache, acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu.

Floarea Serban lucreaza in domeniul Apararii de mai bine de patru decenii. Pana sa fie numita sefa Romarm, a fost secretar de stat in Ministerul Apararii Nationale, precum si loctiitor al sefului Reprezentantei militare a Romaniei la NATO si UE.

sursa foto: antena3.ro

author avatar
Cristina Stefan
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger