AcasăOldFiul academicianului Razvan Theodorescu, gasit mort!

Fiul academicianului Razvan Theodorescu, gasit mort!

Suferinta greu de imaginat pentru fostul ministru al Culturii, academicianul Theodorescu. Fiul sau a fost gasit fara suflare.

Ion Theodorescu – un avocat in varsta de 42 de ani – si-a gasit sfarsitul la locuinta de vacanta a familiei, din Arges. Imediat ce barbatul a fost gasit fara suflare in casa, au fost alertate autoritatile si a fost sunat parintele acestuia, care a venit intr-un suflet la Corbeni. Din pacate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata pe fiul academicianului. „Mi-a dat un telefon ieri (duminica-n.r), ca nu se simtea bine. Trebuia sa vina la Bucuresti. Il muscase ceva”, a declarat Razvan Theodorescu, odata ajuns la locul tragediei.

Se pare ca barbatul ar fi fost muscat de un sarpe, insa aceasta ipoteza nu a fost confirmata inca de achetatori, si nici de vreo analiza. Fiind vorba despre un deces produs in conditii suspecte, oamenii legii urmeaza sa stabileasca exact- si in baza unei autopsii- cum anume si-a gasit sfarsitul tanarul aparator al legii, fiul fostului sef al Televiziunii Publice.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristina Stefan
1.443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger