AcasăOldFiscul a inceput controalele la florarii si saloane de infrumusetare

Fiscul a inceput controalele la florarii si saloane de infrumusetare

„Luna lui Marte” aduce operatiunea „Venus”.

Asadar, daca tot se apropie Martie, luna in care doamnele si domnisoarele sunt rasfatate mai mult ca oricand, cu flori frumoase de primavara si martisoare, iar femeile se rasfata la randul lor cu proceduri cosmetice menite sa le intretina chipul si corupul, inspectorii de la Antifrauda au ales sa mearga si ei la florarii si la saloanele de infrumusetare. Doar ca in vizita de lucru.

Pe scurt fie spus, de vineri incepand s-a dat startul operatiunii pe care ANAF-ul a denumit-o „Venus”, dupa zeita frumusetii din mitologia romana, si care presupune controale atat in Capitala, cat si in restul oraselor tarii, a comerciantilor de flori si plante ornamentale, precum si a unitatilor de alimentatie publica, dar si, dupa cum mentionam deja, a saloanelor de infrumusetare.

Mai precis, inspectorii Directiei Generale Antifrauda anuntau recent, inainte de startul operatiunii, ca vor sa se asigure, pe de-o parte, ca vanzatorii de astfel de produse si de servicii folosesc aparatele de marcat electornice, dar si ca se reduce evaziunea in domeniul comertului cu flori.

sursa foto: trilulilu.ro

author avatar
Cristina Stefan
461 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger