AcasăOldFirma de salubrizare Urban, vizata de perchezitii

Firma de salubrizare Urban, vizata de perchezitii

Zeci de politisti din Capitala s-au oprit, inca de dimineata, la sediul firmei de salubritate amintite, care se ocupa, printre altele, de deszapezirea unui sector din Bucuresti.

Perchezitiile se fac sub supravegherea reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si vizeaza suspiciuni de evaziune fiscala. Din cate au anuntat reprezentantii Politiei Capitalei, odata ce aceste verificari se vor incheia, nu mai putin de 13 persoane urmeaza sa fie duse, pe baza de mandat, la audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice – Sector 5. Ar mai fi de spus faptul ca asupra persoanelor in cauza planeaza banuieli in privinta savarsirii unor fapte de evaziune fiscala.

Mai precis, din comunicatul DGPMB rezulta faptul ca anchetatorii sustin ca au date si probe din care sa rezulte „presupunerea rezonabila ca reprezentanti ai unei firme ce se ocupa cu salubrizarea si deszapezirea capitalei au creat un circuit artificial de tranzactionare, exclusiv scriptic, fara continut economic, folosindu-se de firme fantoma”. Prejudiciul adus statului, prin intermediul acestor societati „fantoma” s-ar ridica, din cate mentioneaza sursa citata, la circa un milion de euro.

Va amintim ca, iarna fiind, societatea in cauza se ocupa, pe langa salubrizare, si de deszapezirea sectorului 6 al Capitalei.

author avatar
eNational
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger