AcasăOldFemeie omorata in centrul Capitalei. Procuror: au fost luate imaginile de pe...

Femeie omorata in centrul Capitalei. Procuror: au fost luate imaginile de pe camerele de supraveghere

La cateva ore de la producerea crimei, rastimp in care principalul suspect a ajuns pe mana politiei, procurorul de caz a facut cateva scurte preciari cu privire la stadiul anchetei menite sa scoata la lumina conditiile in care o tanara care lucra intr-un magazin situat in centrul Bucurestilor si-a pierdut viata.

Din putinele date pe care a putut sa le divulge in privinta investigatiilor, avand in vedere faptul ca ancheta e in plina desfasurare, procurorul de caz de a Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a precizat faptul ca specialistii urmeaza sa analizeze inregistrarile surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului in care lucra Loredana, tanara in varsta de 38 de ani care a pierit secerata de mai multe lovituri de cutit. „Au fost luate imaginile de pe camerele de supraveghere. Le vom analiza in cadrul anchetei”, a mentionat omul legii, cel care, totodata, a confirmat faptul ca politia are un suspect in acest caz.

Barbatul respectiv – fostul iubit al victimei- a fost prins chiar in apropierea locului crimei.  „Da, eram in timpul cercetarii, a fost un suspect in zona, a fost preluat de politie, urmeaza sa il audiem”, a precizat procurorul de caz.

Va reamintim ca atacul sangeros a avut loc in aceasta dimineata, inainte de ora 10, in magazinul Alinei Petre, fosta Magureanu, situat pe Calea Victoriei.

329 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger