AcasăOldFemeie injunghiata in centrul Capitalei, pe Calea Victoriei

Femeie injunghiata in centrul Capitalei, pe Calea Victoriei

Gest terifiant, chiar de Joia Mare. O femeie a fost injunghiata in plin centrul Capitalei. Gasita de medici in stare grava, victima nu a mai putut fi, din pacate, salvata, in ciuda faptului ca s-au facut, zeci de minute, manevre de resuscitare. In tot acest timp, se incearca prinderea agresorului.

UPDATE 7: Un suspect in acest caz a fost prins, in jurul orei 13, barbatul fiind incatusat de oamenii legii si dus la audieri.

UPDATE 6: La locul tragediei au ajuns si medicii legisti, care au preluat trupul victimei – o femeie in varsta de 36 de ani – pentru a fi supus unei autopsii, rezultatele acesteia fiind utile in desfasurarea anchetei

UPDATE 5 – O alta angajata a magazinului a alertat autoritatile, fiind prima care a apelat 112, pentru a anunta nenorocirea.

Alina Petre a facut noi precizari, de aceasta data chiar din apropierea magazinului pe care il are, in centrul Capitalei. „L-a vazut pe domnul asta paznicul de aici. Ca a venit de dimineata si se plimba pe aici”, a mentionat Alina Petre, care a lamurit caprogramul de lucru incepea la ora 9 (agresiunea s-a produs in jurul orei 9.30-n.r) si ca femeia lucra in magazinul sau de circa 8 sau 9 luni.

„Era o prietena de-a mea, era angajata, dar nu era vanzatoare, are alta titulatura. A imbrancit-o, a dus-o pana in usa baii (…) si a injunghiat-o acolo de mai multe ori, inclusiv in inima”, a mai declarat Alina Petre. „Avea un stres permanent”, a mai precizat femeia care detine magazinul in care s-a produs oribila crima, care a adaugat ca tanara victima are un copilas.

UPDATE 4 – Din pacate, s-a anuntat faptul ca tanara a pierit, in ciuda zecilor de minute in care doctorii au facut eforturi pentru a o salva din ghearele mortii.

Un medic rezident de la Spitalul Universitar, prezent la fata locului, facand parte din cele doua echipaje de specialisti ajunse pentru a-i acorda victimei ajutor, a confirmat faptul ca la sosirea salvatorilor tanara nu era constienta, ca se afla in stop cardio-respirator, de asemenea ca „s-au facut toate manevrele de resuscitare, din pacate nu a raspuns la aceste manevre”. Totodata, acelasi cadru medical a precizat ca victima a avut mai multe „plagi taiate”, unele cu risc vital- in special cele din zona toracelui si a abdomenului. „S-a facut tot ce s-a putut”, a mentionat medicul.

UPDATE 3Atacul s-a produs chiar in magazinul Alinei Petre, fosta Magureanu. De altfel, puternic marcata de cele intamplate, femeia a facut cateva precizari, intr-o interventie telefonica in direct, la postul B 1 TV. „Stiu ce i se intampla deja de luni de zile, o teroriza acest om, autoritatile nu au facut nimic sa o protejeze. Aici este vorba de o crima”, a dezvaluit fosta nora a lui Virgil Magureanu.

UPDATE 2: „Era inchisa in baie, ca era speriata femeia. A sunat colega ei (…) Eu nu l-am vazut”, a precizat un tanar, martor la oribila scena.

UPDATE: Medicii fac eforturi pentru a o salva pe tanara, a carei stare este delicata, avand in vedere ca a suferit multiple leziuni. „Din pacate, starea ei este foarte grava. Persoana respectiva a fost injunghiata si in momentul de fata se efectueaza proceduri resuscitare”, a precizat medicul Bogdan Oprita, intr-o interventie telefonica in direct la Romania TV, specialistul precizand ca femeia a fost injunghiata in mai multe zone ale corpului.

Momentan nu se stie unde anume se afla agresorul, insa politia e pe urmele sale. Principalul suspect este fostul partener de viata al femeii.

––

La fata locului au intervenit atat cadre medicale, cat si politisti. Din primele informatii, femeia ar fi fost agresata in incinta unui magazin. Fiind vorba despre un incident care a avut loc in urma cu scurta vreme, nu se cunosc foarte multe detalii, se stie insa faptul ca medicii se straduiesc sa o ajute pe femeie, acordandu-i primul ajutor, in vederea stabilizarii starii sale, inainte de a o duce la spital.

Ar fi vorba chiar despre o angajata a respectivului magazin aflat in zona Caii Victoriei. O prima ipoteza ar fi aceea ca gestul de o violenta extrema ar fi fost savarsit pe fondul unei neintelegeri de tip domestic.

Intreaga zona in care s-a produs atacul sangeros a fost izolata de catre oamenii legii, care au demarat investigatiile la fata locului, dar si cautarile menite sa dea de urma agresorului.

Stire in curs de actualizare!

author avatar
Cristina Stefan
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger