AcasăOldFBI a publicat fotografiile suspectilor in cazul atentatului din Boston! (VIDEO/ FOTO)

FBI a publicat fotografiile suspectilor in cazul atentatului din Boston! (VIDEO/ FOTO)

Reprezentantii FBI au publicat, vineri, mai multe imagini cu cei doi principali suspecti in cazul atacului de luni, de la maratonul din Boston. Unul dintre presupusii vinovati a fost retinut, insa a decedat la scurt timp, iar pe cel de-al doilea politia inca il cauta.

Autoritatile au facut un apel public pentru a-i identifica si gasi pe cei doi suspecti ai atacului de luni de la maratonul din Boston.

„Nimeni nu trebuie sa se apropie de ei. Nimeni nu ar trebui sa incerce sa puna mana pe ei fara aplicarea legii”, a mentionat agentul special FBI Boston, Rick Deslauriers. Acesta a mai precizat ca cei doi suspecti sunt considerati inarmati si periculosi, potrivit bostonglobe.com.

In una dintre fotografii apare un suspect care se plimba cu un rucsac in spate in apropierea liniei de sosire, in timp ce intr-o alta poza apare un alt tanar si el cu un rucsac negru in care ar fi putut avea una dintre bombe.

“Camera video de la magazinul Lord & Taylor este cea mai buna sursa de pana acum”, a declarat Dot Joyce, purtatorul de cuvant al primarului Thomas M. Menino din Boston.

FBI au reusit sa-l prinda pe suspectul numarul 1, cel cu sapca neagra, insa barbatul a decedat la scurt timp, potrivit unui anunt facut de politie.

Foto: bostonglobe.com

[youtube]fWLOlR-PCeg[/youtube]

[youtube]FuBzD8b3lTY[/youtube]

author avatar
Alina Costache
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger