AcasăOldFanii Micai de la ABRACADABRA, DEVASTATI! "Nu te vom uita niciodata, Michaela...

Fanii Micai de la ABRACADABRA, DEVASTATI! „Nu te vom uita niciodata, Michaela Niculescu!!!”

Vestea ca Michaela Niculescu, sau Mica de la Abracadabra – asa cum o cunosteau toti fanii ei, a murit, a fost un soc pentru admiratorii fetei cu ochi senini, albastri!

Mica s-a stins din viata joi, in jurul orei 15:30, la spital, dupa ce ultimele luni din viata si le-a petrecut la Spitalul Universitar si la Spitalul Fundeni.

„Nu te vom uita niciodata, Michaela Niculescu! Am pierdut unul dintre cei mai frumosi oameni pe care i-am cunoscut, care mi-au fost alaturi, pe care i-am iubit si respectat…”, a scris Oana Tache, colega ei de la Abracadabra, pe site-ul de socializare.

Imediat ce au aflat, fanii au si postat mesaje prin care si-au exprimat regretul fata de moartea Micai, din Abracadabra, pe contul ei de Facebook.

„RIP Copil frumos., Dumnezeu s-o odihneasca in pace!”, a scris un admirator.

„Doamne, nu-mi vine sa cred! Tocmai am aflat ca Michaela Niculescu, o fiinta deosebita, a decedat… Mica noastra prietena sa fii buna si iubitoare si acolo unde te-ai dus. Sa fii la fel cum te-am cunoscut aici. Stiu ca-ti va fi mai bine dar mi-e tare greu sa accept pierderea ta.”, a mai scris un fan.

„Nu pot sa cred… condoleante familiei… imi pare atat de rau, Mica”, este un alt mesaj postat pe pagina Micai.

author avatar
Alina Costache
2.518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger