AcasăOldExplozie la o fabrica de mobila din Maramures, urmata de un incendiu!

Explozie la o fabrica de mobila din Maramures, urmata de un incendiu!

O bubuitura a fost auzita, miercuri dupa-amiaza, din directia incintei unei fabrici specializate in producere de mobilier aflate la iesirea din orasul maramuresean Sighetu Marmatiei. Speriati de sunetul exploziei, dar si faptul ca deflagratia a fost urmata de un incendiu, oamenii au chemat de urgenta ajutoare.

Odata data alarma, la fata locului au ajuns atat medicii de la Salvare, cat si pompierii. Din primele informatii, cel putin o persoana a fost ranita si a ajuns de urgenta la spital. Purtatorul de cuvant al ISU Maramures, a precizat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, faptul ca victima – a carei identitate nu este, momentan, cunoscuta – a ales sa mearga singur la spital, astfel ca nu se stiu foarte multe detalii cu privire la starea sa, ci doar ca ar fi arsuri – atat la nivelul fetei, cat si al mainilor.

Insa, presa locala noteaza ca ar fi mai multe victime, respectiv cel putin cinci raniti. Momentan, aceasta informatie nu are confirmare din partea oficialilor. De asemenea, pana la aceasta ora nu se stie cate persoane lucrau in incinta fabricii la momentul producerii incidentului.

Reprezentantul ISU a mai precizat, insa, un aspect important, si anume acela ca incendiul a fost lichidat de pompierii care au intervenit la apel, cu mai multe autospeciale echipate pentru astfel de situatii.

Cat priveste cauzele declansarii exploziie, acestea urmeaza sa fie lamurite de catre specialistii care au ajuns la fata locului, dupa ce vor fi facute cercetari in vederea preluarii de probe, dar si dupa ce se va sta de vorba cu martorii.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger