AcasăOldExplozie la New York: 29 de raniti (VIDEO)

Explozie la New York: 29 de raniti (VIDEO)

La o saptamana de cand s-au implinit 15 ani de la tragedia care a indoliat Statele Unite si a ingrozit o lume intreaga, in Manhattan – New York au rasunat, in miez de noapte, sirenele ambulantelor si ale politiei.

O deflagratie care a zguduit, in cursul noptii de sambata spre duminica, centrul Manhattan-ului a trimis la spital peste 20 de oameni.

Pe langa cadrele medicale pe mana carora au ajuns ranitii – 29 la numar -si care fac eforturi sa ii ajute sa isi revina cat mai repede, situatia a ajuns, cum era de asteptat, si in atentia politiei.

Se face o ancheta si se iau in calcul toate ipotezele. Primarul din New York este citat de CNN spunand ca indiciile duc spre varianta ca explozia a fost provocata. Se pare ca ar fi fost vorba despre un dispozitiv detonat de la distanta, posibil plasat intr-un tomberon sau in apropierea lui, dar si ca ar fi fost vorba un altul, gasit in zona respectiva. Despre acesta din urma presa de dincolo de Ocean noteaza ca ar fi o oala sub presiune, ar carei capac ar fi legat cu banda adeziva.

[youtube]6UkzA0LShUE[/youtube]

[youtube]SjGzke0toX0[/youtube]

[youtube]UBE1shbpFPA[/youtube]

sursa foto: captura youtube

 

102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger