AcasăOldExplozie intr-un bloc clujean, soldata cu trei victime si mai multe apartamente...

Explozie intr-un bloc clujean, soldata cu trei victime si mai multe apartamente avariate

O bubuitura a pus pe jar locuitorii unui bloc dintr-un cartier din Cluj. Oamenii au iesit speriati din case si au alertat specialistii in situatii de urgenta.

Trei oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa producerea exploziei, una dintre victime – o femeie care locuia in apartamentul in care s-a produs bubuitura – fiind dusa la spital in stare grava, din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, citat de monitorulcj.ro.

Dupa preluarea apelului prin care era anuntata deflagratia in imobilul respectiv, la fata locului au ajuns atat pompierii, cat si medicii de la salvare, dar si specialisti de la Gaze, care au evaluat perimetrul. De altfel, aceasta este si prima ipoteza luata in calcul de catre anchetatori- faptul ca explozia ar fi putut fi provocata de o acumulare de gaze in locuinta afectata cel mai mult de suflul deflagratiei.

Insa nu doar apartamentul respectiv a fost avariat de puterea exploziei, ci si alte sase locuinte din respectivul bloc, proprietarii locuintelor respective vazandu-se nevoiti sa evalueze aceste pagube si sa faca reparatii, in mare masura la nivelul usilor si al ferestrelor.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger