AcasăOldExplozie devastatoare in centrul orasului Istanbul: opt raniti, o victima in stare...

Explozie devastatoare in centrul orasului Istanbul: opt raniti, o victima in stare critica (VIDEO)

Panica si strigate de groaza pe o strada dintr-un cartier turcesc, dupa ce o deflagratie puternica a zguduit o cladire de patru etaje. Opt oameni au fost raniti.

Explozia s-a produs, sambata dupa-amiaza, la primul nivel al unei cladiri situate in Zeytinburnu, un cartier din centrul orasului Istanbul, una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din Turcia. Cei opt raniti au fost dusi la spital, pentru ca specialistii sa le acorde ingrijiri. Printre persoanele aflate in cladirea respectiva la momentul producerii exploziei se numara si o femeie insarcinata, titreaza hurriyetdailynews.com.

Din imaginile surprinse de martori, la scurt timp de la declansarea dezastrului, se vad eforturile echipelor de salvare ajunse de urgenta la locul dramei pentru a ajuta victimele, dar si medicii care le acorda primul-ajutor ranitilor. Totodata, din inregistrarile video se vede cat de puternic a fost afectat imobilul in care a avut loc explozia urmata de nori grosi de fum- geamurile sunt facute tandari, iar mai multe apartamente distruse.

[youtube]4qAchAp7ypU[/youtube]

Echipele de interventie au izolat zona, pana la elucidarea cauzelor ce au dus la producerea deflagratiei, dar si pentru a putea cauta cu atentie printre ruinele cladirii, in eventualitatea in care mai sunt persoane captive printre daramaturi. O prima ipoteza in acest caz este aceea ca o scurgere de gaze ar fi declansat dezastrul.

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger