AcasăOldExplozia de la Brasov: noi informatii despre starea ranitilor

Explozia de la Brasov: noi informatii despre starea ranitilor

Cele cinci persoane care au avut de suferit de pe urma exploziei de seara trecuta sunt in continuare sub atenta supraveghere a medicilor. Din pacate, insa, un barbat care a cazut victima deflagratiei a decedat.

Cei cinci raniti au fost dusi de urgenta la spital, si au fost preluati de specialisti, la acest moment doi dintre ei fiind internati la Terapie Intensiva (TI) si restul la sectia de Chirurgie Plastica. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, cei doi pacienti aflati la TI au arsuri de cai aeriene, in timp ce restul pacientilor au arsuri si politraumatisme.

De asemenea, conform newsbv.ro, medicii brasoveni au precizat ca ranitii aflati la Terapie Intensiva sunt stabilizati hemodinamic, si ca au arsuri pe 30% din corp, dar si la nivel de cai respiratorii superioare. Ceilalti trei s-au ales cu arsuri la nivelul fetei si al mainilor, dar nu pe mai mult de 5-10 % din suprafata corporala.

Sfreja a mai anuntat, totodata, vineri dimineata, ca s-a format o echipa de cercetare – formata din specialisti de la Parchet, ISU si IPJ, dar si din experti de la Petrosani, specializati in munitie si explozibili, in vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea deflagratiei, urmate de un incendiu.

Reamintim ca barbatul care a cazut in gol de la 15 metri si care a suferit, pe langa multiple traumatisme, si arsuri grave, a pierit la spital. Alti cinci oameni aflati in incinta fabricii, seara trecuta, in jurul orei 20, cand a a avut loc explozia, au scapat fara rani.

[youtube]tpqzpO4-CY4[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger