AcasăOldEvenimente SOCANTE! Bilantul TRAGEDIEI: Trei morti si peste 140 de raniti (VIDEO)

Evenimente SOCANTE! Bilantul TRAGEDIEI: Trei morti si peste 140 de raniti (VIDEO)

Atentatul de la Boston a lasat in urma foarte multa suferinta. Doua explozii au avut loc luni dupa-amiaza, in apropierea liniei de sosire a maratonului din oras. Bilantul este tragic: trei morti si peste 140 de raniti.

Ultimele informatii facute publice de CNN arata ca printre victime se aflau si opt copii. Evenimentul socant a condus la decesul a trei persoane, dintre care un copil in varsta de opt ani, care tocmai isi imbratisa tatal care terminase cursa. Zece oameni au trecut prin dureri groaznice, pentru ca le-au fost amputate membrele.

Presa internationala arata ca unii dintre pacientii tratati la Massachusetts General Hospital au suferit rani la membrele inferioare si necesita „operatii multiple” in zilele urmatoare.

Autoritatile au spus ca este vorba despre un atac terorist, dar nu se stie daca originea sa este interna sau externa. In schimb, Barack Obama a incercat sa ii linisteasca pe americani, spunanu-le ca nu este vorba despre astfel de acte.

Bombele au fost mici si testele initiale arata ca acestea nu contineau explozibil militar de tip C4 sau alte materiale de grad inalt, sugerand ca dispozitivele folosite in atac au fost unele neprelucrate, arata CNN.

[youtube]WIAfyYQzZaM[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger