AcasăOldElicopterul prabusit in Sibiu: Cele mai recente informatii despre starea ranitilor

Elicopterul prabusit in Sibiu: Cele mai recente informatii despre starea ranitilor

Pilotul aparatului de zbor care s-a prabusit, vineri, in apropiere de localitatea sibiana Stejaris, a fost operat din nou, la Spitalul de Arsi din Capitala.

De aceasta data, a fost vorba despre o interventie de transplant tegumentar. Operatia a durat circa trei ore, timp in care suprafata de piele pe care existau arsuri de gradul 3 a fost inlocuita, a precizat, luni, medicul Cristian Nitescu, de la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Operatia a decurs normal, in sensul ca nu au aparut probleme in timpul interventiei chirurgicale, a mai punctat specialistul. „Speram ca starea lui se va imbunatati (…) si, evident, asteptam in continuare evolutia lui. Poate ca in urmatoarele zile vom reusi sa-l detubam”, a adaugat reprezentantul Spitalului de Arsi din Capitala.

In cazul celuilalt pacient – respectiv militarul internat cu arsuri, adus de la Sibiu la aceeasi unitate spitaliceasca, dupa accidentul aviatic – specialistii spera sa nu fie nevoie de interventie chirugicala, urmand ca, pana miercuri, sa stabileasca daca se impune, totusi, o operatie.

In tot acest timp, doctorii monitorizeaza permanent evolutia starii de sanatate a celor doi raniti. „Prognosticul este foarte rezervat la pilot si rezervat la celalalt, dar noi suntem relativ optimisti”, a concluzionat doctorul Nitescu.

Pilotul a mai fost operat de doua ori pana acum, una dintre interventii fiind menita sa indeparteze corpul strain care i-a ajuns intr-un plaman, in timpul accidentului aviatic.

Opt militari si-au gasit sfarsitul, vineri, dupa ce elicopterul in care se aflau s-a izbit de pamant, in judetul Sibiu.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger