AcasăOldElena Udrea, la Instanta Suprema. Afla azi daca scapa de arestul preventiv,...

Elena Udrea, la Instanta Suprema. Afla azi daca scapa de arestul preventiv, in „Gala Bute”

Odata ce magistratii au incuviintat solicitarea procurorilor DNA privind arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a fostului ministru, Elena Udrea a contestat, prin intermediul avocatilor sai, masura preventiva. Iar joi, cererea fostei sefe a PMP, arestata preventiv in dosarul „Gala Bute”, fiind acuzata, printre altele, de luare de mita, va fi analizata de catre completul Instantei Supreme.

In acest sens, Udrea a fost adusa din Arestul Politiei Capitalei, pentru a fi prezenta in sala de judecata la sedinta in care se discuta apelul facut fata de masura dispusa de aceeasi instanta, in urma cu mai bine de o saptamana, mai precis miercuri, 25 februarie. In cateva ore, deputatul va afla si ce vor decide judecatorii in privinta contestatiei sale, si daca va putea parasi arestul preventiv, ori va ramane in continuare in Arestul Poltiei Capitalei.

Elena Udrea a ajuns la Inalta Curte in jurul orei 10. Din ce s-a vazut din imaginile difuzate de televiziunile de stiri, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului a intrat in sala de judecata afisand un zambet, ceea ce le-a dat impresia multora ca e optimista ca va scapa de arestul preventiv.

De altfel, dupa cum multi isi amintesc, Udrea a avut castig de cauza prima oara cand a fost arestata preventiv, dar in celalalt dosar in care este cercetata, dosarul „Microsoft”. In urma contestarii masurii dispuse de Curtea Suprema, Udrea a fost eliberata din Arestul Politiei Capitalei, masura arestului preventiv fiind inlocuita cu cea a arestului la domiciliu.

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger