AcasăOldEdilul din Urziceni, sub control judiciar alte doua luni, rastimp in care...

Edilul din Urziceni, sub control judiciar alte doua luni, rastimp in care nu-si poate exercita functia

Primarul Sava nu va avea voie sa-si exercite atributiile functiei pana in vara, mai exact pana pe 10 iunie.

Pana la data respectiva, Sava se va afla sub control judiciar, masura pe care procurorii DNA au anuntat, marti, ca au prelungit-o cu 60 de zile. Conform procurorilor, edilul din Urziceni este cercetat pentru instigare la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Si, fata de dispozitiile legale pe care le avea de respectat pana acum, ca parte a masurilor didpuse odata cu plasarea sub control judiciar, de aceasta data Constantin Sava a primit si interdictia de a exercita functia de edil al orasului Urziceni.

In privinta acuzatiilor care i se aduc edilului ialomitean, procurorii sustin, prin intermediul unui comunicat, faptul ca „in datele de 04 iunie 2014 si 06 ianuarie 2015, inculpatul Sava Constantin, in calitate de primar al municipiului Urziceni, a determinat o subordonata din cadrul primariei, sa dispuna „sistarea” popririi instituite asupra conturilor bancare ale unei societati comerciale, pentru sumele de 50.539,52 lei, respectiv 102.919,13 lei, fara ca societatea comerciala sa indeplineasca conditiile legale privind suspendarea sau incetarea executarii silite”.

sursa foto:gazetadeurziceni.ro

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger