AcasăOldE oficial: O parte din ancheta privind incendiul din club, preluata de...

E oficial: O parte din ancheta privind incendiul din club, preluata de DNA/functionari din primarie, in vizorul procurorilor

Dupa ce a facut valuri in celebrul caz, inca neelucidat, „Elodia”, Marius Iacob este vazut ca cel mai bun inlocuitor al actualului sef al DNA, Daniel Morar

Un aspect in ceea ce priveste incendiul din Colectiv, respectiv cel legat de acordarea avizelor pentru acest club, va fi anchetat de DNA, dupa ce procurorii de la Parchetul General au declinat competenta in aceasta privinta.

Mai precis, din cate a lamurit, in urma cu scurt timp, procurorul sef adjunct al DNA, ancheta procurorilor anticoruptie vizeaza fapte asimilate unor infractiuni de coruptie. Din cate a anuntat procurorul Iacob, cercetarile vizeaza suspiciuni de abuz in serviciu, complicitate la aceasta fapta, precum si fals intelectual.

Marius Iacob a anuntat, totodata, ca suspiciunile vizeaza mai multi functionari din primaria sectorului 4, inclusiv pe primarul din fruntea institutiei, despre care, se stie, a demisionat deunazi.

In clubul aflat pe strada Tabacarilor nr.7, din sectorul 4, a avut loc incendiul din seara zilei de 30 octombrie, soldat cu 32 de decese. Dintre cei peste 180 de raniti mai sunt internati in spitalele din Bucuresti 130 de oameni, cei mai multi la Floreasca.

author avatar
eNational
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger