AcasăOldDurere fara margini si rauri de flori la capataiul Michaelei Niculescu, Mica...

Durere fara margini si rauri de flori la capataiul Michaelei Niculescu, Mica de la Abracadabra (FOTO)

A parasit aceasta lume la doar 31 de ani, lasandu-i impietriti de durere pe cei care au iubit-o. Cunoscutii si zeci de oameni care o stiau de la televizor au venit sa-i aduca un ultim omagiu Michaelei Niculescu, pe care cei mai multi o stiu drept Mica de Abracadabra.

(foto: Narcis Pop)

Au adus flori si au venit sa aprinda o lumanare pentru Mica, sambata, la capela Bisericii Sfantul Gheorghe de pe Calea Plevnei din Capitala, unde este depus sicriul cu trupul tinerei. Apropiatii abia isi stapanesc lacrimile. Le e foarte greu sa accepte ca maine o vor conduce pe ultimul drum pe Michaela, „printesa de la Abracadabra”.

(foto: Facebook)
(foto: Narcis Pop)

Trandafiri, zambile, narcise, lalele, tuberoze si crini. Flori pentru Mica. Mai multe coroane pe ale caror panglici sunt trecute mesaje de regret din partea celor care au cunoscut-o pe Michaela au fost sprijinite de zidurile capelei. Una dintre acestea a fost trimisa de colegii ei din scoala generala, cu o promisiune emotionanta: „Nu te vom uita niciodata”.

(foto: Narcis Pop)
(foto: Narcis Pop)

Michaela s-a stins in spital joi dupa-amiaza, rapusa de o boala necrutatoare, ciroza hepatica. Va fi inmormantata duminica, in cimitirul Andronache, din cartierul Colentina.

(foto: Narcis Pop)
(foto: Narcis Pop)
1.661 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger